Versnel je burn-out herstel met mijn hulp

Burn out herstel

Wanneer je worstelt met een burn-out, is het begrijpelijk dat je zo snel mogelijk wilt herstellen. Je verlangt ernaar om terug te keren naar je oude leven en deze situatie achter je te laten. Je wilt simpelweg weer kunnen doen wat je voorheen kon. Maar hoe?

Paardencoaching Achterhoek

Burn out herstel

Wanneer je worstelt met een burn-out, is het begrijpelijk dat je zo snel mogelijk wilt herstellen. Je verlangt ernaar om terug te keren naar je oude leven en deze situatie achter je te laten. Je wilt simpelweg weer kunnen doen wat je voorheen kon. Maar hoe?

Paardencoaching Achterhoek
Burn out coaching met inzet van paarden

Een burn out herken je o.a. aan deze veel voorkomende klachten:

 • Vermoeidheid
 • Somber en neerslachtig
 • Prikkelbaarheid
 • Uitstelgedrag
 • Snel emotioneel

Een burn out herken je o.a. aan deze veel voorkomende klachten:

 • Vermoeidheid
 • Somber en neerslachtig
 • Prikkelbaarheid
 • Uitstelgedrag
 • Snel emotioneel
Burn out coaching met inzet van paarden

Je wilt dus niets liever dan zo snel mogelijk herstellen van je burn out, maar hoe?

Je wilt dus niets liever dan zo snel mogelijk herstellen van je burn out, maar hoe?

Burn out coach

Mijn naam is Niels van Heusden, ik werk als gecertificeerd coach en ben tevens gecertificeerd paardencoach. Ik help cliënten tijdens hun burn out herstel.

Burn out coach

Mijn naam is Niels van Heusden, ik werk als gecertificeerd coach en ben tevens gecertificeerd paarden coach. Ik help cliënten tijdens hun burn out herstel.

 

Heb je het gevoel dat er tussen jou en je herstel iets in de weg staat?

Je krijgt hulp bij het herstellen van je burn out van bijv. een bedrijfsarts of psycholoog, maar je hebt het gevoel dat het niet voldoende helpend is

Je hebt het gevoel dat je niet goed wordt begrepen en mist de hulp die je juist nu zo goed kunt gebruiken

Je ziet door de bomen het bos niet meer. Iedereen lijkt met advies te komen, maar dit helpt je niet. Je voelt dat je hulp nodig hebt, maar weet niet waar je goed aan doet

Heb je het gevoel dat er tussen jou en je herstel iets in de weg staat?

Je krijgt hulp bij het herstellen van je burn out van bijv. een bedrijfsarts of psycholoog, maar je hebt het gevoel dat het niet voldoende helpend is

Je hebt het gevoel dat je niet goed wordt begrepen en mist de hulp die je juist nu zo goed kunt gebruiken

Je ziet door de bomen het bos niet meer. Iedereen lijkt met advies te komen, maar dit helpt je niet. Je voelt dat je hulp nodig hebt, maar weet niet waar je goed aan doet

Je raakt waarschijnlijk gefrustreerd. Je wilt herstellen en het liefst zo snel mogelijk. Toch heb je het gevoel dat je vast loopt en niet wordt begrepen. Met als gevolg dat deze gedachte je herstel alleen maar meer in de weg gaat staan.

Paarden

De oplossing

Het burn out herstel versnel traject

In 3 maanden versnel jij je burn out herstel.

De beste hulp bij burn out herstel door 1 op 1 begeleiding.

Krijg inzicht in de oorzaak van jouw burn out.

Kom uit je hoofd en luister naar je lichaam, pak de regie terug over jouw leven.

Niels van Heusden Burn out coach

De oplossing

Het burn out herstel versnel traject

In 3 maanden versnel jij je burn out herstel.

De beste hulp bij burn out herstel door 1 op 1 begeleiding.

Krijg inzicht in de oorzaak van jouw burn out.

Kom uit je hoofd en luister naar je lichaam, pak de regie terug over jouw leven.

Niels van Heusden Burn out coach

De voordelen van het traject

Duidelijke begeleiding

Efficiënt traject, sneller herstel

Uit je hoofd naar je lichaam

De sessies zijn grotendeels buiten

Veel positieve ervaringen

Andere aanpak, door te werken met paarden

De voordelen van het traject

 • Duidelijke begeleiding
 • Efficiënt traject, sneller herstel
 • Uit je hoofd naar je lichaam
 • De sessies zijn grotendeels buiten
 • Veel positieve ervaringen
 • Andere aanpak, door te werken met paarden

Burn out herstel coaching met inzet van paarden

Paardencoaching maakt gebruik van de natuurlijke kracht en instincten van paarden, zonder zweverig gedoe. Als kudde- en vluchtdieren zijn paarden constant alert op hun omgeving en de kudde, wat centraal staat tijdens paardencoaching. Deze coachingsmethode biedt verrassend inzicht. 

Hoe werkt het? Paardencoaching maakt gebruik van het natuurlijk gedrag van paarden. Zij maken geen onderscheid tussen mens en dier. Ze beoordelen mensen op hun fitheid omdat dit hun overleving beïnvloedt. Paarden scannen voortdurend hun omgeving om mogelijke gevaren te identificeren. Dit gedrag vertonen ze zowel bij paarden als bij mensen. Een paard zal reageren als het merkt dat er iets aan de hand is met een persoon, via non-verbale communicatie en lichaamshouding. Als paardencoach observeer ik het paard, interpreteer ik de signalen en stel ik gerichte vragen. Dit helpt om bewust te worden van je eigen gedrag en nieuwe inzichten te verkrijgen.

Paardencoaching Achterhoek
Paardencoaching vijf sterren

Super veel geleerd van Niels! Ik kan eigenlijk lastig kort samenvatten wat dit traject voor mij betekend heeft. Ik heb al zoveel gedaan de laatste 3,5 jaar, maar dit traject heeft me echt “in beweging” gezet. En dat was precies wat ik nodig had. Ik zat vast, al heel lang, geblokkeerd… in van alles. Nu lopen er op eens weer zoveel dingen in mijn leven en dat na zo’n kort traject! En ik voel me echt beter in mijn vel nu. Ik ben je daar dan ook echt heel erg dankbaar voor ! De combinatie van het werken met en zonder paarden was voor mij heel prettig. Het werk bij jullie aan de keukentafel was zeker zo nuttig als de inzichten die de paarden me gebracht hebben. Echt een waardevolle toevoeging. Niels is een erg betrokken coach en kan het allemaal erg goed en duidelijk uitleggen en samenvatten. Ik kan het echt iedereen aanraden om een traject bij hem te volgen, hij kan je heel goed helpen. Dikke duim omhoog van mij ! Ik zal er nog vaak aan terug denken en ik hou je op de hoogte voor wat betreft datgene dat nog loopt. Ook bedankt voor je aanmoedigende woorden en toepasselijke attentie! Ik blijf bij mijn kernwaarden en dat jij dat ook doet nu is wel duidelijk, je doet het met zoveel passie en enthousiasme ! Ik wens je het beste en indien nodig, weet ik je zeker weer te vinden!

Natascha

Paardencoaching vijf sterren

Super veel geleerd van Niels! Ik kan eigenlijk lastig kort samenvatten wat dit traject voor mij betekend heeft. Ik heb al zoveel gedaan de laatste 3,5 jaar, maar dit traject heeft me echt “in beweging” gezet. En dat was precies wat ik nodig had. Ik zat vast, al heel lang, geblokkeerd… in van alles. Nu lopen er op eens weer zoveel dingen in mijn leven en dat na zo’n kort traject! En ik voel me echt beter in mijn vel nu. Ik ben je daar dan ook echt heel erg dankbaar voor ! De combinatie van het werken met en zonder paarden was voor mij heel prettig. Het werk bij jullie aan de keukentafel was zeker zo nuttig als de inzichten die de paarden me gebracht hebben. Echt een waardevolle toevoeging. Niels is een erg betrokken coach en kan het allemaal erg goed en duidelijk uitleggen en samenvatten. Ik kan het echt iedereen aanraden om een traject bij hem te volgen, hij kan je heel goed helpen. Dikke duim omhoog van mij ! Ik zal er nog vaak aan terug denken en ik hou je op de hoogte voor wat betreft datgene dat nog loopt. Ook bedankt voor je aanmoedigende woorden en toepasselijke attentie! Ik blijf bij mijn kernwaarden en dat jij dat ook doet nu is wel duidelijk, je doet het met zoveel passie en enthousiasme ! Ik wens je het beste en indien nodig, weet ik je zeker weer te vinden!

Natascha

Paardencoaching vijf sterren

Niels is fantastisch goed in wat hij doet en heeft daarin geen oordeel. Hij durft een spiegel voor te houden op een hele fijne manier. Luistert naar wat ik te zeggen heb en vraagt goed door om de rode draad eruit te vissen. Wat een bijzondere ervaring om dit ook met paard Felix te mogen doen! Soms haalt het paard iets aan wat extra confronterend is, maar juist dit is enorm helpend. Dit geeft stof tot nadenken en Niels heeft de handvatten gegeven die ik nodig had om verder te komen in mijn reïntegratie proces. Paardencoaching was een hele mooie en eerlijke ervaring, want paarden liegen niet. Ik heb ontzettend veel over mijzelf geleerd en mijn kracht gevonden om de handvatten toe te passen die Niels en Felix mij gegeven hebben. Bedankt voor de waardevolle ervaring!

Jade

Paardencoaching vijf sterren

Niels is fantastisch goed in wat hij doet en heeft daarin geen oordeel. Hij durft een spiegel voor te houden op een hele fijne manier. Luistert naar wat ik te zeggen heb en vraagt goed door om de rode draad eruit te vissen. Wat een bijzondere ervaring om dit ook met paard Felix te mogen doen! Soms haalt het paard iets aan wat extra confronterend is, maar juist dit is enorm helpend. Dit geeft stof tot nadenken en Niels heeft de handvatten gegeven die ik nodig had om verder te komen in mijn reïntegratie proces. Paardencoaching was een hele mooie en eerlijke ervaring, want paarden liegen niet. Ik heb ontzettend veel over mijzelf geleerd en mijn kracht gevonden om de handvatten toe te passen die Niels en Felix mij gegeven hebben. Bedankt voor de waardevolle ervaring!

Jade

De praktijk

De praktijk bevindt zich net buiten Varsseveld. Ik ontvang  mijn cliënten in een landelijk gelegen, stijlvolle verbouwde boerderij .

Het burn out herstel versnel traject in een notendop

1 op 1 begeleiding

Sessies duren ong. 1,5 uur

Elke 14 dagen een nieuwe sessie

In 1 kwartaal versnel jij je herstel

Coaching met inzet van paarden

Niels van Heusden paardencoach

Ben jij er klaar voor om je burn out achter je te laten?

Laten we beginnen

Het burn out herstel versnel programma
Helpt jou om in 3 maanden je burn out herstel te versnellen.
Helpt jou terug in je kracht te komen en sterker te herstellen.

 Om meer mensen de mogelijkheid te bieden mee te doen aan het programma is de investering in jezelf tijdelijk verlaagd

 ̶€̶ ̶1̶.̶0̶0̶8̶

€ 879

Boek nu en ontvang de “niet goed geld terug garantie*”

*vraag naar de actie voorwaarden

Of vul je contactgegevens hieronder in.  Niet goed geld terug garantie

  Misschien heb je al hulp gehad van een psycholoog, bedrijfsarts of praktijkondersteuner van je huisarts, maar heb je nog niet het gevoel dat die hulp je voldoende heeft geholpen. Je bent opzoek naar iets dat bij jou past. Het starten van een hulptraject is een hele stap. Wellicht vraag je je af of dit traject wel bij jou past. Ik begrijp dat gevoel en ben ervan overtuigd, dat hulp alleen werkt als jij er een goed gevoel bij hebt.

  Daarom heb ik de “niet goed geld terug*” garantie voor mijn cliënten. Als jij na de eerste sessie het gevoel hebt dat het traject niet goed bij je past, mag je zonder opgave van reden stoppen en krijg je de volledige investering terug.

  Locatie

  Veenweg 23
  7055 BP Heelweg

  Contact

  06 – 273 23 990
  niels@paardencoaching-achterhoek.nl