Persoonlijke ontwikkeling

Paardencoaching helpt jou in je persoonlijke ontwikkeling. Door de sessies paardencoaching ga je steeds meer over jezelf leren. Je krijgt inzicht wat je in je onderbewustzijn meedraagt en leert waar dit vandaan komt. Door het inzicht dat je tijdens de sessies krijgt kun je werken aan persoonlijke ontwikkeling. Als paardencoach help ik jou in dit proces van persoonlijke ontwikkeling. Door samen te doorgronden waar de oorzaak ligt van jouw eventuele blokkade, krijg je handvatten om hieraan te werken. Dat is de start van jouw persoonlijke ontwikkeling.

De locatie

In de Achterhoek, landelijk gelegen net buiten Varsseveld staat onze woonboerderij. Mijn praktijkruimte bevindt zich op de deel (hier stonden vroeger de koeien) van de boerderij. De deel is verbouwd tot een fijne, ruime ruimte met authentieke elementen.

Voor het coaching proces vind ik het belangrijk dat jij je op je gemak voelt. Er is veel ruimte om onze boerderij zodat er een gevoel van privacy ontstaat. Ik streef naar rust, vertrouwen en een gevoel van veiligheid. 

Paardencoaching Achterhoek

Paardencoach

Als paardencoach help ik mensen mentaal fit te worden. Door als paardencoach te werken met paarden krijg je snel een eerlijk inzicht van de paarden. De paarden reageren op wat ze bij jou voelen. Als paardencoach help ik jou om te werken aan deze inzichten. Deze manier van coachen helpt op een fijne manier om jou mentaal fitter te maken. Als paardencoach help ik bij uiteenlopende uitdagingen die je in je leven kan ervaren. Als voorbeeld help ik bij burn out herstel en vergroten van zelfbewustzijn, maar uiteraard op tal van andere vlakken.

Burn out herstel

Burn out herstel is heel effectief met paardencoaching. Tijdens een burn out zit je vaak veel in je hoofd en overzie je het niet meer goed. Paardencoaching helpt je om uit je hoofd te komen en naar je lichaam te luisteren. Het helpt je in het hier en nu te zijn. Door bewust in het hier en nu te zijn ontstaat er rust in je hoofd, de basis van burn out herstel is daarmee ingezet. Meer over burn out herstel lees je hier.

Zelfbewustzijn 

Door je zelfbewustzijn te vergroten krijg je meer regie over je leven. Je herkent patronen waarin je vast loopt en leert hoe hierin te veranderen. Paardencoaching is effectief bij het vergroten van zelfbewustzijn. Door de spiegel die de paarden jou voorhouden leer je hoe zij jou ervaren. Je zelfbewustzijn groeit door bewust te worden van jou voorkomen op de paarden.

Paardencoaching Achterhoek
Paardencoaching Achterhoek

natuur en rust

Paardencoaching Achterhoek

Het grote voordeel van de locatie is dat we omgeven zijn door weilanden, natuur en groen. Dit zorgt samen met de sessies, naast een paard in de buitenlucht, voor een positieve bijdrage aan het coaching proces. 

De natuur kan helpen bij ontspanning. Hier ervaar je rust en ruimte zodat je open staat voor veranderingen.

Paardencoaching Achterhoek
Paardencoaching Achterhoek