Paardencoaching

Paardencoaching zonder paarden is natuurlijk geen paardencoaching. Voor de paardencoaching sessies heb ik de mogelijkheid om een van mijn paarden of pony’s in te zetten. De kudde bestaat uit twee paarden en twee pony’s.

Paardencoach

Als paardencoach werk ik tijdens de paardencoaching altijd met één paard of pony. Een paardencoach kan met ieder paard of pony werken. De paardencoach maakt gebruik van het natuurlijk instinct van de paarden. Er is dus geen training nodig voor een paard om een paardencoaching sessie te doen.

Paardencoaching Achterhoek

De paarden

Bailey

Paardencoaching
Paardencoaching Achterhoek

Bailey (2003) is een merrie en de leider van de kudde. Met haar gevoelige karakter weet ze nieuwe kuddegenoten snel te doorgronden.

Paardencoaching

Pheliné

paardencoaching
Paardencoaching Achterhoek

Phéline(2020) is de jongste telg van het stel en de dochter van Bailey. Ondanks haar mensgerichte karakter wordt ze op dit moment vanwege haar leeftijd nog niet ingezet tijdens sessies.

Paardencoaching Achterhoek

De pony's

Pony Dublin

Paardencoaching Achterhoek
Burn-out herstel

Dublin is mijn Ierse vriendin. Ze is geboren in Ierland(2009) en geïmporteerd naar Nederland. Dublin geeft tijdens een sessie duidelijke signalen, is direct en eerlijk.

Paardencoaching Achterhoek

Pony Felix

Paarden coaching
Paardencoaching Achterhoek

Felix(1999) is mijn kleinste en oudste collega. Hij heeft altijd zin om aan een sessie mee te doen! Hij is heel duidelijk in zijn gedrag en wil graag helpen. Felix wordt ook ingezet voor het coachen van kinderen.

Paardencoaching Achterhoek

Paarden coaching

Paarden coaching geeft je inzicht waar je in mag veranderen om de beste versie van jezelf te worden. Paarden spiegelen jouw energie, met paarden coaching vertaalt de coach wat paarden jou laten zien. Samen met mijn paarden en pony’s help ik je graag.

Niels van Heusden paardencoach

Paarden therapie

Paarden therapie staat gelijk aan paardencoaching. Met inzet van paarden wordt jou duidelijk gemaakt welke energie je bij je draagt. Tijdens een sessie Paarden therapie/ paardencoaching kun je gaan werken aan de veranderingen die je graag wilt in je leven. De paardencoach help jou tijdens dit proces door je de informatie van de paarden mee te geven en samen te bekijken hoe je dat in je dagelijks leven kan toepassen om de gewenste verandering in te zetten.