Burn out herstel is zwaar en duurt lang. Ik help je hierbij en versnel je herstel.

Niels van Heusden Paardencoaching Achterhoek

Burn out herstel is zwaar en duurt lang. Ik help je hierbij en versnel je herstel.

Niels van Heusden Burn out coach

Mijn naam is Niels van Heusden, ik werk als gecertificeerd coach en ben tevens gecertificeerd paardencoach. Ik help cliënten tijdens hun burn out herstel.

Monique van Amerongen
Monique van Amerongen
2024-02-28
Ik heb ontzettend veel geleerd van de paarden en van Niels. Niels kan ontzettend goed vertalen wat hij ziet bij de paarden. Heel herkenbaar wat paard laat zien en wat dat betekend voor mij. Niels ik makkelijk in de omgang ik voelde me zeer op mijn gemak. Omgeving waar het plaats vind is heerlijk rustig en je kunt zien dat er goed op de paarden word gepast. Mijn complimenten
nathalie van workum
nathalie van workum
2024-02-11
Hele fijne workshop in rustige mooie omgeving. Niels is prettig in contact en omgang. Mooie ervaring wat paarden helpend kunnen zijn. Wauw. Echt de moeite waard om op deze wijze inzichten te krijgen
Familie Blonk
Familie Blonk
2024-02-03
Het was in alle opzichten een prachtige dag. De paardencoaching bevestigde mij in wat is al wist maar nog niet voelde. Nu wel, hierdoor kan ik weer een stukje verder op mijn eigen, nieuwe pad. Niels, bedankt voor de bijzondere ervaring, je gastvrijheid en de mooie inzichten!
Tamara van der Hek
Tamara van der Hek
2024-01-29
Afgelopen zaterdag een workshop bij Niels mogen volgen. Mooi om te zien hoe de paarden je spiegelen. Maar ook hoe zij je geven wat je nodig hebt, als het je lukt om "los te laten" en bij jezelf te blijven.
May Kristin Voie van der Toorn
May Kristin Voie van der Toorn
2024-01-28
Fijne, duidelijke uitleg altijd vooraf. De manier hoe hij het doet, voelt gewoon heel erg fijn. Het is zeker een aanrader!
Do Do
Do Do
2024-01-15
Niels is 1 van de vriendelijkste mensen die ik in 2023 heb leren kennen, met heel veel inlevingsvermogen, interesse en geduld! Mijn sessies hebben mij veel geleerd over mijzelf. Ik heb mijzelf opnieuw leren kennen en ik kan niet wachten om mij leven te gaan lijden met mijn nieuwe, leuke, vrolijke en gelukkige IK. Zit je klem? Twijfel niet! Ga die coaching sessies aan met Niels en zijn prachtige en lieve paarden! Een ervaring die ik iedereen aanraad en gun! Dankjewel lieve Niels en de paarden 🙏
Chantal
Chantal
2023-12-23
Zeer leuke, maar vooral mooie en prettige ervaring, waarbij ik veel inzicht heb gekregen door "de spiegel" die pony Ilse me voorhield. Niels heeft ervaring in en passie voor zijn vak en neemt de tijd voor je. Echte aanrader om eens een workshop te volgen!
Sabina
Sabina
2023-11-15
Ontzettend blij met Niels en zijn lieve paard. Door hun kwam ik weer verder waarbij ik vastliep, Door de fijne coaching en het paard wat mij spiegelde besefte ik direct dat alles werd bevestigd. Meer dan 5 sterren waard, maar dat lukt niet met Google.
Brigitte Wonnink
Brigitte Wonnink
2023-11-15
Workshop loslaten gehad. Niels en Bailey fijne coaching gehad. Locatie en catering helemaal top. Het was gelukkig droog zonnetje scheen maar gure wind. Maar met een fleece dekentje maakt het toch iets aangename. Nu stof tot nadenken, wat Bailey mij heeft laten zien. Ik kom zeker een x terug.
Renske
Renske
2023-10-30
Ik heb de Herfst workshop 'Loslaten wat jou niet meer dient' gevolgd. Er hing een fijne sfeer in een klein groepje van 6 mensen. Vaak heb ik weinig vertrouwen in mannen, maar Niels gaf mij een goed gevoel. Hij kan op een rustige en duidelijke manier vertalen wat het paard laat zien om vervolgens samen uit te zoeken wat er wordt bedoeld. Ik was positief verrast door wat er uitkwam en hoop hiermee aan de slag te kunnen. Ik denk dat eigenlijk iedereen wel baat zou kunnen hebben bij paardencoaching. Niels bedankt en wellicht tot ziens!

Mijn naam is Niels van Heusden, ik werk als gecertificeerd coach en ben tevens gecertificeerd paardencoach. Ik help cliënten tijdens hun burn out herstel.

Niels van Heusden Burn out coach
Monique van Amerongen
Monique van Amerongen
2024-02-28
Ik heb ontzettend veel geleerd van de paarden en van Niels. Niels kan ontzettend goed vertalen wat hij ziet bij de paarden. Heel herkenbaar wat paard laat zien en wat dat betekend voor mij. Niels ik makkelijk in de omgang ik voelde me zeer op mijn gemak. Omgeving waar het plaats vind is heerlijk rustig en je kunt zien dat er goed op de paarden word gepast. Mijn complimenten
nathalie van workum
nathalie van workum
2024-02-11
Hele fijne workshop in rustige mooie omgeving. Niels is prettig in contact en omgang. Mooie ervaring wat paarden helpend kunnen zijn. Wauw. Echt de moeite waard om op deze wijze inzichten te krijgen
Familie Blonk
Familie Blonk
2024-02-03
Het was in alle opzichten een prachtige dag. De paardencoaching bevestigde mij in wat is al wist maar nog niet voelde. Nu wel, hierdoor kan ik weer een stukje verder op mijn eigen, nieuwe pad. Niels, bedankt voor de bijzondere ervaring, je gastvrijheid en de mooie inzichten!
Tamara van der Hek
Tamara van der Hek
2024-01-29
Afgelopen zaterdag een workshop bij Niels mogen volgen. Mooi om te zien hoe de paarden je spiegelen. Maar ook hoe zij je geven wat je nodig hebt, als het je lukt om "los te laten" en bij jezelf te blijven.
May Kristin Voie van der Toorn
May Kristin Voie van der Toorn
2024-01-28
Fijne, duidelijke uitleg altijd vooraf. De manier hoe hij het doet, voelt gewoon heel erg fijn. Het is zeker een aanrader!
Do Do
Do Do
2024-01-15
Niels is 1 van de vriendelijkste mensen die ik in 2023 heb leren kennen, met heel veel inlevingsvermogen, interesse en geduld! Mijn sessies hebben mij veel geleerd over mijzelf. Ik heb mijzelf opnieuw leren kennen en ik kan niet wachten om mij leven te gaan lijden met mijn nieuwe, leuke, vrolijke en gelukkige IK. Zit je klem? Twijfel niet! Ga die coaching sessies aan met Niels en zijn prachtige en lieve paarden! Een ervaring die ik iedereen aanraad en gun! Dankjewel lieve Niels en de paarden 🙏
Chantal
Chantal
2023-12-23
Zeer leuke, maar vooral mooie en prettige ervaring, waarbij ik veel inzicht heb gekregen door "de spiegel" die pony Ilse me voorhield. Niels heeft ervaring in en passie voor zijn vak en neemt de tijd voor je. Echte aanrader om eens een workshop te volgen!
Sabina
Sabina
2023-11-15
Ontzettend blij met Niels en zijn lieve paard. Door hun kwam ik weer verder waarbij ik vastliep, Door de fijne coaching en het paard wat mij spiegelde besefte ik direct dat alles werd bevestigd. Meer dan 5 sterren waard, maar dat lukt niet met Google.
Brigitte Wonnink
Brigitte Wonnink
2023-11-15
Workshop loslaten gehad. Niels en Bailey fijne coaching gehad. Locatie en catering helemaal top. Het was gelukkig droog zonnetje scheen maar gure wind. Maar met een fleece dekentje maakt het toch iets aangename. Nu stof tot nadenken, wat Bailey mij heeft laten zien. Ik kom zeker een x terug.
Renske
Renske
2023-10-30
Ik heb de Herfst workshop 'Loslaten wat jou niet meer dient' gevolgd. Er hing een fijne sfeer in een klein groepje van 6 mensen. Vaak heb ik weinig vertrouwen in mannen, maar Niels gaf mij een goed gevoel. Hij kan op een rustige en duidelijke manier vertalen wat het paard laat zien om vervolgens samen uit te zoeken wat er wordt bedoeld. Ik was positief verrast door wat er uitkwam en hoop hiermee aan de slag te kunnen. Ik denk dat eigenlijk iedereen wel baat zou kunnen hebben bij paardencoaching. Niels bedankt en wellicht tot ziens!

Wanneer je een burn out hebt, wil je het liefste zo snel mogelijk hiervan herstellen. Terug naar je oude leven. Uit deze situatie weg. Gewoon weer kunnen doen wat je voorheen ook allemaal kon. Maar hoe?

Wanneer je een burn out hebt, wil je het liefste zo snel mogelijk herstellen. Terug naar je oude leven. Uit deze situatie weg. Gewoon weer kunnen doen wat je voorheen ook allemaal kon. Maar hoe?

Een burn out herken je o.a. aan deze meest voorkomende klachten:

Een burn out herken je o.a. aan deze meest voorkomende klachten:

Vermoeidheid

Zonder enige aanleiding ben je al voor je aan iets bent begonnen doodop

Somber en neerslachtig 

Het gevoel dat het je niet meer lukt overvalt je steeds weer

Prikkelbaarheid

Snel geïrriteerd raken op situaties en mensen om je heen

Uitstelgedrag

Tegen taken opzien die je eerder wel “gewoon” gelijk deed

Snel emotioneel

Iets “kleins” kan er al voorzorgen dat je emotioneel raakt

Vermoeidheid

Zonder enige aanleiding ben je al voor je aan iets bent begonnen doodop

Somber en neerslachtig 

Het gevoel dat het je niet meer lukt overvalt je steeds weer

Prikkelbaarheid

Snel geïrriteerd raken op situaties en mensen om je heen

Uitstelgedrag

Tegen taken opzien die je eerder wel “gewoon” gelijk deed

Snel emotioneel

Iets “kleins” kan er al voorzorgen dat je emotioneel raakt

Je wilt dus niets liever dan zo snel mogelijk herstellen van je burn out, maar hoe?

Je wilt dus niets liever dan zo snel mogelijk herstellen van je burn out, maar hoe?

Heb je het gevoel dat er tussen jou en je herstel iets in de weg staat?

Heb je het gevoel dat er tussen jou en je herstel iets in de weg staat?

Je krijgt hulp bij het herstellen van je burn out van bijv. een bedrijfsarts of psycholoog, maar je hebt het gevoel dat het niet voldoende helpend is

Je hebt het gevoel dat je niet goed wordt begrepen en mist de hulp die je juist nu zo goed kunt gebruiken

Je ziet door de bomen het bos niet meer. Iedereen lijkt met advies te komen, maar dit helpt je niet. Je voelt dat je hulp nodig hebt, maar weet niet waar je goed aan doet

Je raakt waarschijnlijk gefrustreerd. Je wilt herstellen en het liefst zo snel mogelijk. Toch heb je het gevoel dat je vast loopt en niet wordt begrepen. Met als gevolg dat deze gedachte je herstel alleen maar meer in de weg gaat staan.

Je raakt waarschijnlijk gefrustreerd. Je wilt herstellen en het liefst zo snel mogelijk. Toch heb je het gevoel dat je vast loopt en niet wordt begrepen. Met als gevolg dat deze gedachte je herstel alleen maar meer in de weg gaat staan.

De oplossing

Het burn out herstel versnel traject

In 3 maanden versnel jij je burn out herstel.

De beste hulp bij burn out herstel door 1 op 1 begeleiding.
Krijg inzicht in de oorzaak van jouw burn out. Kom uit je hoofd en luister naar je lichaam, pak de regie terug over jouw leven.

 

Burn out coach

De voordelen van het traject

Duidelijke begeleiding

Efficiënt traject, sneller herstel

Uit je hoofd naar je lichaam

De sessies zijn grotendeels buiten

Veel positieve ervaringen

Andere aanpak, door te werken met paarden

Duidelijke begeleiding

Efficiënt traject, sneller herstel

Uit je hoofd naar je lichaam

De sessies zijn grotendeels buiten

Veel positieve ervaringen

Andere aanpak, door te werken met paarden

Paardencoaching
Paardencoaching Achterhoek
Niels van Heusden Paardencoaching Achterhoek

Burn out herstel coaching met inzet van paarden

Niks zweverigs, niks hokus pokus, maar pure natuurkracht waarbij het oerinstinct van paarden wordt ingezet. Als kudde- en vluchtdier zijn paarden en pony’s constant alert op hun omgeving en de kudde, juist dat natuurlijke gedrag wordt gebruikt tijdens paardencoaching. Paarden geven tijdens een coach traject inzicht waar je van versteld zult staan.

Hoe werkt paardencoaching
Zoals gezegd, wordt er met paardencoaching gebruik gemaakt van het natuurlijk gedrag van paarden. Paarden en pony’s maken geen onderscheid tussen mens of dier. Ook in de buurt van mensen blijven paarden constant hun omgeving in de gaten houden, nog belangrijker ze beoordelen mensen ook op hun fitheid. Dit doen paarden omdat ze in geval van gevaar direct moeten kunnen vluchten. Dit doen ze als kudde en een kudde laat geen kuddegenoot achter. Daarom is het voor een paard belangrijk dat zijn kuddegenoten fit genoeg zijn om te vluchten bij gevaar. Paarden scannen dan ook de hele tijd hoe het met kuddegenoten gaat. Heeft een paard in de kudde bijvoorbeeld buikpijn (koliek) dan zie je gelijk dat de andere paarden daarop reageren. Ze zullen het paard met buikpijn stimuleren te blijven bewegen (vanuit de pijn gaat het paard juist vaak liggen) lopen bevorderd de darmwerking en daarmee verdwijnt (meestal) de buikpijn.

Het bijzondere aan paarden is dat ze dit gedrag niet alleen bij paarden vertonen, maar ook bij mensen. Ook als een mens bij een paard in zijn omgeving komt, zal het paard de fitheid van een persoon vanuit zijn natuurlijk instinct scannen. Merkt het paard dat er iets speelt bij een persoon dan zal hij daarop reageren. Dit doen zij door middel van non-verbale communicatie en lichaamshouding. Als paardencoach observeer ik het gedrag van het paard door goed op signalen te letten. Doormiddel van een juiste vertaling en het stellen van gerichte vragen word je je bewust van je eigen gedrag en krijg je nieuwe inzichten.

Paardencoaching vijf sterren

Super veel geleerd van Niels! Ik kan eigenlijk lastig kort samenvatten wat dit traject voor mij betekend heeft. Ik heb al zoveel gedaan de laatste 3,5 jaar, maar dit traject heeft me echt “in beweging” gezet. En dat was precies wat ik nodig had. Ik zat vast, al heel lang, geblokkeerd… in van alles. Nu lopen er op eens weer zoveel dingen in mijn leven en dat na zo’n kort traject! En ik voel me echt beter in mijn vel nu. Ik ben je daar dan ook echt heel erg dankbaar voor ! De combinatie van het werken met en zonder paarden was voor mij heel prettig. Het werk bij jullie aan de keukentafel was zeker zo nuttig als de inzichten die de paarden me gebracht hebben. Echt een waardevolle toevoeging. Niels is een erg betrokken coach en kan het allemaal erg goed en duidelijk uitleggen en samenvatten. Ik kan het echt iedereen aanraden om een traject bij hem te volgen, hij kan je heel goed helpen. Dikke duim omhoog van mij ! Ik zal er nog vaak aan terug denken en ik hou je op de hoogte voor wat betreft datgene dat nog loopt. Ook bedankt voor je aanmoedigende woorden en toepasselijke attentie! Ik blijf bij mijn kernwaarden en dat jij dat ook doet nu is wel duidelijk, je doet het met zoveel passie en enthousiasme ! Ik wens je het beste en indien nodig, weet ik je zeker weer te vinden!

Natascha

Paardencoaching vijf sterren

Super veel geleerd van Niels! Ik kan eigenlijk lastig kort samenvatten wat dit traject voor mij betekend heeft. Ik heb al zoveel gedaan de laatste 3,5 jaar, maar dit traject heeft me echt “in beweging” gezet. En dat was precies wat ik nodig had. Ik zat vast, al heel lang, geblokkeerd… in van alles. Nu lopen er op eens weer zoveel dingen in mijn leven en dat na zo’n kort traject! En ik voel me echt beter in mijn vel nu. Ik ben je daar dan ook echt heel erg dankbaar voor ! De combinatie van het werken met en zonder paarden was voor mij heel prettig. Het werk bij jullie aan de keukentafel was zeker zo nuttig als de inzichten die de paarden me gebracht hebben. Echt een waardevolle toevoeging. Niels is een erg betrokken coach en kan het allemaal erg goed en duidelijk uitleggen en samenvatten. Ik kan het echt iedereen aanraden om een traject bij hem te volgen, hij kan je heel goed helpen. Dikke duim omhoog van mij ! Ik zal er nog vaak aan terug denken en ik hou je op de hoogte voor wat betreft datgene dat nog loopt. Ook bedankt voor je aanmoedigende woorden en toepasselijke attentie! Ik blijf bij mijn kernwaarden en dat jij dat ook doet nu is wel duidelijk, je doet het met zoveel passie en enthousiasme ! Ik wens je het beste en indien nodig, weet ik je zeker weer te vinden!

Natascha

Paardencoaching vijf sterren

Niels is fantastisch goed in wat hij doet en heeft daarin geen oordeel. Hij durft een spiegel voor te houden op een hele fijne manier. Luistert naar wat ik te zeggen heb en vraagt goed door om de rode draad eruit te vissen. Wat een bijzondere ervaring om dit ook met paard Felix te mogen doen! Soms haalt het paard iets aan wat extra confronterend is, maar juist dit is enorm helpend. Dit geeft stof tot nadenken en Niels heeft de handvatten gegeven die ik nodig had om verder te komen in mijn reïntegratie proces. Paardencoaching was een hele mooie en eerlijke ervaring, want paarden liegen niet. Ik heb ontzettend veel over mijzelf geleerd en mijn kracht gevonden om de handvatten toe te passen die Niels en Felix mij gegeven hebben. Bedankt voor de waardevolle ervaring!

Jade

Paardencoaching vijf sterren

Niels is fantastisch goed in wat hij doet en heeft daarin geen oordeel. Hij durft een spiegel voor te houden op een hele fijne manier. Luistert naar wat ik te zeggen heb en vraagt goed door om de rode draad eruit te vissen. Wat een bijzondere ervaring om dit ook met paard Felix te mogen doen! Soms haalt het paard iets aan wat extra confronterend is, maar juist dit is enorm helpend. Dit geeft stof tot nadenken en Niels heeft de handvatten gegeven die ik nodig had om verder te komen in mijn reïntegratie proces. Paardencoaching was een hele mooie en eerlijke ervaring, want paarden liegen niet. Ik heb ontzettend veel over mijzelf geleerd en mijn kracht gevonden om de handvatten toe te passen die Niels en Felix mij gegeven hebben. Bedankt voor de waardevolle ervaring!

Jade

De praktijk

De praktijk bevindt zich net buiten Varsseveld. Ik ontvang  mijn cliënten in een landelijk gelegen, stijlvolle verbouwde boerderij .

Stap voor stap begeleiding

Het burn out herstel versnel traject in een notendop

1 op 1 begeleiding

Sessies duren 1,5 uur

Elke 14 dagen een nieuwe sessie

In 1 kwartaal versnel jij je herstel

Coaching met inzet van paarden

1 op 1 begeleiding

Sessies duren 1,5 uur

Elke 14 dagen een nieuwe sessie

In 1 kwartaal versnel jij je herstel

Coaching met inzet van paarden

De 7 zekerheden

Na afronding van jouw traject heb je de volgende zekerheden bereikt/verkregen:

 1. Inzicht in de oorzaak van jouw burn out 
 2. Weet je waar de ”gevoeligheid” voor een burn out bij jou vandaan komt
 3. Heb je handvatten gekregen om situaties te herkennen, die zouden kunnen leiden tot een burn out
 4. Kun je gewoonte en (oude) patronen herkennen en doorbreken
 5. Heb je tips gekregen hoe je je naasten kunt laten aansluiten tijdens jouw herstel proces
 6. Heb je toekomstdoelen opgesteld die jou ondersteunen in je duurzame herstel
 7. Ben je weerbaarder geworden
Niels van Heusden Burn out coach

Niet goed geld terug garantie

Misschien heb je al hulp gehad van een psycholoog, bedrijfsarts of praktijkondersteuner van je huisarts, maar heb je nog niet het gevoel dat die hulp je voldoende heeft geholpen. Je bent opzoek naar iets dat bij jou past. Het starten van een hulptraject is een hele stap. Wellicht vraag je je af of dit traject wel bij jou past. Ik begrijp dat gevoel en ben ervan overtuigd, dat hulp alleen werkt als jij er een goed gevoel bij hebt.

Daarom heb ik de “niet goed geld terug*” garantie voor mijn cliënten. Als jij na de eerste sessie het gevoel hebt dat het traject niet goed bij je past, mag je zonder opgave van reden stoppen en krijg je de volledige investering terug.

Ben jij er klaar voor om je burn out achter je te laten?

Laten we beginnen

 Het burn out herstel versnel programma 
Helpt jou om in 3 maanden je burn out herstel te versnellen.
Helpt jou terug in je kracht te komen en sterker te herstellen.

 Om meer mensen de mogelijkheid te bieden mee te doen aan het programma is de investering in jezelf tijdelijk verlaagd

 ̶€̶ ̶1̶4̶2̶4̶

 € 997

Boek nu en ontvang de “niet goed geld terug garantie*”

*vraag naar de actie voorwaarden

Of vul je contactgegevens hieronder in.  Laten we beginnen

   Het burn out herstel versnel programma 
  Helpt jou om in 3 maanden je burn out herstel te versnellen.
  Helpt jou terug in je kracht te komen en sterker te herstellen.

   Om meer mensen de mogelijkheid te bieden mee te doen aan het programma is de investering in jezelf tijdelijk verlaagd

   ̶€̶ ̶1̶4̶2̶4̶

   € 997

  Boek nu en ontvang de “niet goed geld terug garantie*”

  *vraag naar de actie voorwaarden

  Of vul je contactgegevens hieronder in.   De aanbieding is nog zolang geldig

   • 00Dagen
   • 00Uren
   • 00Minuten
   • 00Seconden

   De aanbieding is nog zolang geldig

   • 00Dagen
   • 00Uren
   • 00Minuten
   • 00Seconden
   Locatie

   Veenweg 23
   7055 BP Heelweg

   Contact

   06 – 273 23 990
   niels@paardencoaching-achterhoek.nl

   Locatie

   Veenweg 23
   7055 BP Heelweg

   Contact

   06 – 273 23 990
   niels@paardencoaching-achterhoek.nl