Herfst workshop paardencoaching

Laat los wat je niet meer dient

Herfst is het seizoen van loslaten. Je ziet hoe de bladeren van kleur veranderen en de bomen de bladeren uiteindelijk laten vallen.

Wat mag jij loslaten? Wat dient jou niet meer? Door los te laten maak jij je klaar voor jouw volgende seizoen. 

Op 11en 25 november is er de workshop paardencoaching “Herfst, loslaten wat jou niet meer dient”

Paardencoaching workshop

Ben je op zoek naar persoonlijke ontwikkeling en zelfbewustwording? Voel je de mentale druk en heb je het gevoel dat je aan iets moet werken, zonder precies te begrijpen wat de oorzaak hiervan is? Maak dan kennis met de unieke benadering van paardencoaching bij Paardencoaching Achterhoek.

Bij Paardencoaching Achterhoek gebruiken we paarden als spiegel om jouw innerlijke processen bloot te leggen. Tijdens onze workshops ervaren we de kracht van de herfst en leren we loslaten wat ons niet langer dient. 

Onze aanpak onderscheidt zich doordat we de signalen van de paarden vertalen naar jou. Als paardencoach zie ik hoe de paarden reageren op jouw energie, en reflecteer ik deze signalen naar jou. Op deze manier ontdek je wat het paard bij jou voelt en fungeren de paarden als een spiegel van jouw innerlijke wereld. Dit inzicht kan je helpen om mentale blokkades los te laten en rust en balans te vinden.

Paardencoaching Niels van Heusden
Workshop paardencoaching
Paardencoaching

Inhoud van de workshop paardencoaching

Tijdens onze workshop beginnen we met een warm welkom in onze stijlvolle verbouwde boerderij. Onder het genot van een kopje koffie, thee en iets lekkers maken we kennis en vertel je ons over jouw intentie voor de workshop. Vervolgens nemen we je mee naar buiten, waar de paarden in de wei of de paardrijbak staan te wachten. Elk van deelnemers maakt persoonlijk kennis met een paard en ondergaat een paardencoachsessie. Ik begeleid je hierbij, waarbij veiligheid, vertrouwen en rust centraal staan.

Onze workshop “Herfst en Loslaten wat je niet meer dient” vindt plaats in onze praktijk in Heelweg, net buiten Varsseveld in de prachtige Achterhoek. Hier worden we omringd door het serene landschap, weilanden en een oase van rust en privacy.

De workshop duurt in totaal 3,5 uur 10:00 – 13:30 en de investering bedraagt €125,- per persoon. We streven naar een maximale groepsgrootte van 6 deelnemers om iedereen persoonlijke aandacht te kunnen geven.

Wil je deelnemen aan onze workshop “Herfst en Loslaten wat je niet meer dient”? Meld je dan aan via ons contactformulier onder aan deze pagina. Voor meer informatie en updates over onze workshops, kun je ons volgen op Instagram en Facebook. 

Wij zijn enthousiast om je te verwelkomen bij Paardencoaching Achterhoek. Samen gaan we de herfst omarmen en transformeren.

De workshop paardencoaching brengt jou

 • Meer inzicht in wat je kunt loslaten om mentaal sterker te worden.
 • Je zult al een eerste gevoel hebben ervaren van hoe het voelt om datgene te laten gaan wat niet langer bij jou past.
 • Meer richting, focus, plezier en ontspanning in jouw leven.
 • Meer verbinding tussen je hoofd, hart en buik.
 • Het ontwikkelen van een stevige aanwezigheid in het hier en nu.

Hoewel het fijn is als je van paarden houdt, is het zeker geen vereiste. De paarden vormen de toegangspoort; ze helpen ons een deur te openen waardoor een energie ontstaat die lange tijd niet meer heeft gestroomd. Het is vaak het begin van iets nieuws of juist dat ene laagje dat plotseling naar de oppervlakte komt.

re integratie Paardencoaching Achterhoek

Wil jij dit ervaren, schrijf je dan voor de workshop op 11 of 25 november

  Telefoonnummer

  Locatie

  Veenweg 23
  7055 BP Heelweg

  Contact

  06 – 27 323 990
  niels@paardencoaching-achterhoek.nl

  Burn out coach

  Mijn naam is Niels van Heusden, ik werk als gecertificeerd coach en ben tevens gecertificeerd paardencoach. 

  De praktijk

  De praktijk bevindt zich net buiten Varsseveld. Ik ontvang  mijn cliënten in een landelijk gelegen, stijlvolle verbouwde boerderij .