Paardencoaching workshop

Workshop paardencoaching

Lente: Groei en vernieuwing

Lente is het seizoen van bloei en vernieuwing. Je ziet hoe de knoppen aan de bomen in bloei komen en de natuur zich langzaam ontdoet van haar winterjas.

Wat mag jij in bloei laten komen? Welke nieuwe kansen liggen er voor jou in het verschiet? In de lente nodigen we je uit om te groeien en te vernieuwen, om te ontdekken wat je werkelijk wilt en nodig hebt.

Deze lente zijn er workshops paardencoaching “Lente: Groei en vernieuwing”, waar we samen met de paarden op ontdekkingsreis gaan naar jouw innerlijke kracht en potentieel.

Paardencoaching workshop

Ben je op zoek naar persoonlijke groei en vernieuwing in het lente seizoen? Voel je de behoefte aan zelfreflectie en bewustwording? Bij Paardencoaching Achterhoek bieden we een unieke benadering van paardencoaching die gericht is op het verkennen van jouw innerlijke processen.

Tijdens onze workshops paardencoaching in de lente ervaren we de kracht van groei en vernieuwing. We nodigen je uit om te ontdekken wat de lente voor jou in petto heeft en om te groeien naar nieuwe mogelijkheden. Onze aanpak onderscheidt zich door het gebruik van paarden als spiegels van jouw innerlijke wereld.

Als paardencoach observeer ik hoe de paarden reageren op jouw energie en vertaal ik deze signalen naar jou. Door middel van deze reflectie kun je diepgaand inzicht krijgen in jezelf en kun je mentale blokkades loslaten om innerlijke rust en balans te vinden.

Paardencoaching Niels van Heusden
Paardencoaching Achterhoek
Niels van Heusden paardencoach

Inhoud van de workshop paardencoaching

Tijdens onze workshop beginnen we met een warm welkom in onze stijlvolle verbouwde boerderij. Onder het genot van een kopje koffie, thee en iets lekkers maken we kennis en vertel je ons over jouw intentie voor de workshop. Vervolgens nemen we je mee naar buiten, waar de paarden in de wei of de paardrijbak staan te wachten. Elk van deelnemers maakt persoonlijk kennis met een paard en ondergaat een paardencoachsessie. Ik begeleid je hierbij, waarbij veiligheid, vertrouwen en rust centraal staan.

Onze workshop “Lente: Groei en vernieuwing”, vindt plaats in onze praktijk in Heelweg, net buiten Varsseveld in de Achterhoek. Hier worden we omringd door het prachtig landschap, weilanden en een oase van rust en privacy.

De workshop duurt in totaal  ongeveer 3,5 uur 10:00 – 13:30 en de investering bedraagt €125,- per persoon. We streven naar een maximale groepsgrootte van 6 deelnemers om iedereen persoonlijke aandacht te kunnen geven.

Wil je deelnemen aan onze workshop “Lente: Groei en vernieuwing”? Meld je dan aan via ons contactformulier onder aan deze pagina. Voor meer informatie en updates over onze workshops, kun je ons volgen op Instagram en Facebook. 

Wij zijn enthousiast om je te verwelkomen bij Paardencoaching Achterhoek. Samen gaan we de lente omarmen.

De workshop paardencoaching brengt jou

 • Meer inzicht in wat je kunt loslaten om mentaal sterker te worden.
 • Je zult al een eerste gevoel hebben ervaren van hoe het voelt om datgene te laten gaan wat niet langer bij jou past.
 • Meer richting, focus, plezier en ontspanning in jouw leven.
 • Meer verbinding tussen je hoofd, hart en buik.
 • Het ontwikkelen van een stevige aanwezigheid in het hier en nu.

Hoewel het fijn is als je van paarden houdt, is het zeker geen vereiste. De paarden vormen de toegangspoort; ze helpen ons een deur te openen waardoor een energie ontstaat die lange tijd niet meer heeft gestroomd. Het is vaak het begin van iets nieuws of juist dat ene laagje dat plotseling naar de oppervlakte komt.

Paardencoaching

Wil jij dit ervaren, schrijf je dan voor de workshop

  Telefoonnummer

  Burn out coach

  Ik ben Niels van Heusden en ik ben niet alleen een gecertificeerd coach, maar ook een gepassioneerde en gecertificeerde paardencoach. Ik geloof in de kracht van samenwerking tussen mens en paard om transformatie en groei mogelijk te maken. Als jouw coach en paardencoach begeleid ik je naar nieuwe inzichten en help ik je jouw volledige potentieel te bereiken.

  Monique van Amerongen
  Monique van Amerongen
  2024-02-28
  Ik heb ontzettend veel geleerd van de paarden en van Niels. Niels kan ontzettend goed vertalen wat hij ziet bij de paarden. Heel herkenbaar wat paard laat zien en wat dat betekend voor mij. Niels ik makkelijk in de omgang ik voelde me zeer op mijn gemak. Omgeving waar het plaats vind is heerlijk rustig en je kunt zien dat er goed op de paarden word gepast. Mijn complimenten
  nathalie van workum
  nathalie van workum
  2024-02-11
  Hele fijne workshop in rustige mooie omgeving. Niels is prettig in contact en omgang. Mooie ervaring wat paarden helpend kunnen zijn. Wauw. Echt de moeite waard om op deze wijze inzichten te krijgen
  Familie Blonk
  Familie Blonk
  2024-02-03
  Het was in alle opzichten een prachtige dag. De paardencoaching bevestigde mij in wat is al wist maar nog niet voelde. Nu wel, hierdoor kan ik weer een stukje verder op mijn eigen, nieuwe pad. Niels, bedankt voor de bijzondere ervaring, je gastvrijheid en de mooie inzichten!
  Tamara van der Hek
  Tamara van der Hek
  2024-01-29
  Afgelopen zaterdag een workshop bij Niels mogen volgen. Mooi om te zien hoe de paarden je spiegelen. Maar ook hoe zij je geven wat je nodig hebt, als het je lukt om "los te laten" en bij jezelf te blijven.
  May Kristin Voie van der Toorn
  May Kristin Voie van der Toorn
  2024-01-28
  Fijne, duidelijke uitleg altijd vooraf. De manier hoe hij het doet, voelt gewoon heel erg fijn. Het is zeker een aanrader!
  Do Do
  Do Do
  2024-01-15
  Niels is 1 van de vriendelijkste mensen die ik in 2023 heb leren kennen, met heel veel inlevingsvermogen, interesse en geduld! Mijn sessies hebben mij veel geleerd over mijzelf. Ik heb mijzelf opnieuw leren kennen en ik kan niet wachten om mij leven te gaan lijden met mijn nieuwe, leuke, vrolijke en gelukkige IK. Zit je klem? Twijfel niet! Ga die coaching sessies aan met Niels en zijn prachtige en lieve paarden! Een ervaring die ik iedereen aanraad en gun! Dankjewel lieve Niels en de paarden 🙏
  Chantal
  Chantal
  2023-12-23
  Zeer leuke, maar vooral mooie en prettige ervaring, waarbij ik veel inzicht heb gekregen door "de spiegel" die pony Ilse me voorhield. Niels heeft ervaring in en passie voor zijn vak en neemt de tijd voor je. Echte aanrader om eens een workshop te volgen!
  Sabina
  Sabina
  2023-11-15
  Ontzettend blij met Niels en zijn lieve paard. Door hun kwam ik weer verder waarbij ik vastliep, Door de fijne coaching en het paard wat mij spiegelde besefte ik direct dat alles werd bevestigd. Meer dan 5 sterren waard, maar dat lukt niet met Google.
  Brigitte Wonnink
  Brigitte Wonnink
  2023-11-15
  Workshop loslaten gehad. Niels en Bailey fijne coaching gehad. Locatie en catering helemaal top. Het was gelukkig droog zonnetje scheen maar gure wind. Maar met een fleece dekentje maakt het toch iets aangename. Nu stof tot nadenken, wat Bailey mij heeft laten zien. Ik kom zeker een x terug.
  Renske
  Renske
  2023-10-30
  Ik heb de Herfst workshop 'Loslaten wat jou niet meer dient' gevolgd. Er hing een fijne sfeer in een klein groepje van 6 mensen. Vaak heb ik weinig vertrouwen in mannen, maar Niels gaf mij een goed gevoel. Hij kan op een rustige en duidelijke manier vertalen wat het paard laat zien om vervolgens samen uit te zoeken wat er wordt bedoeld. Ik was positief verrast door wat er uitkwam en hoop hiermee aan de slag te kunnen. Ik denk dat eigenlijk iedereen wel baat zou kunnen hebben bij paardencoaching. Niels bedankt en wellicht tot ziens!

  De praktijk

  De praktijk bevindt zich net buiten Varsseveld. Ik ontvang  mijn cliënten in een landelijk gelegen, stijlvolle verbouwde boerderij .

  Locatie

  Paardencoaching Achterhoek
  Veenweg 23
  7055 BP Heelweg

  Contact

  06 – 27 323 990
  niels@paardencoaching-achterhoek.nl

  Wil jij dit ervaren, schrijf je dan voor de workshop

   Telefoonnummer