Workshop paardencoaching

Zomer workshop paardencoaching
Stralen in je eigen kracht

Zomer is het seizoen van warmte en stralende energie. Je ziet hoe de zon de natuur verlicht en alles volop in bloei staat.

Wat mag jij laten stralen? Welke nieuwe kansen liggen er voor jou in het verschiet? In de zomer nodigen we je uit om te stralen in je eigen kracht, om te ontdekken wat je werkelijk wilt en nodig hebt.

Deze zomer zijn er workshops paardencoaching “Zomer: Stralen in je eigen kracht”, waar we samen met de paarden op ontdekkingsreis gaan naar jouw innerlijke kracht en potentieel.

Workshop paardencoaching

Paardencoaching workshop

Ben je op zoek naar persoonlijke groei en stralende energie in het zomerseizoen? Voel je de behoefte aan zelfreflectie en bewustwording? 

Bij Paardencoaching Achterhoek bieden we een unieke benadering van paardencoaching die gericht is op het verkennen van jouw innerlijke processen.


Tijdens onze workshops paardencoaching in de zomer ervaren we de kracht van stralen en energie. We nodigen je uit om te ontdekken wat de zomer voor jou in petto heeft en om te bloeien naar nieuwe mogelijkheden. 

Onze aanpak onderscheidt zich door het gebruik van paarden als spiegels van jouw innerlijke wereld. Als paardencoach observeer ik hoe de paarden reageren op jouw energie en vertaal ik deze signalen naar jou. Door middel van deze reflectie kun je diepgaand inzicht krijgen in jezelf en kun je mentale blokkades loslaten om innerlijke rust en balans te vinden.

Wil jij dit ervaren, schrijf je dan voor de workshop

  Telefoonnummer

  Paardencoaching Achterhoek
  Niels van Heusden paardencoach

  Inhoud van de workshop paardencoaching

  Tijdens onze workshop heten we je van harte welkom in onze stijlvolle, verbouwde boerderij. Onder het genot van een kopje koffie, thee en iets lekkers maken we kennis en bespreek je jouw intentie voor de workshop. Vervolgens gaan we naar buiten, waar de paarden in de wei of de paardrijbak op ons wachten. 

  Elke deelnemer maakt persoonlijk kennis met een paard en ondergaat een paardencoachsessie. Hierbij begeleid ik je, waarbij veiligheid, vertrouwen en rust voorop staan.


  Onze workshop “Zomer: Stralen in je eigen kracht ” vindt plaats op onze locatie in Heelweg, net buiten Varsseveld in de Achterhoek. Hier genieten we van het prachtige landschap, omringd door weilanden en een oase van rust en privacy.


  De workshop duurt ongeveer 3,5 uur van 10:00 – 13:30 en de kosten bedragen €125,- per persoon. We streven naar een maximale groepsgrootte van 6 deelnemers om iedereen persoonlijke aandacht te kunnen geven.


  Wil je deelnemen aan onze workshop “Zomer: Stralen in je eigen kracht “? Meld je dan aan via ons contactformulier onderaan deze pagina. Voor meer informatie en updates over onze workshops kun je ons volgen op Instagram en Facebook.


  Wij kijken ernaar uit om je te verwelkomen bij Paardencoaching Achterhoek. Samen gaan we de zomer omarmen.

  De workshop paardencoaching brengt jou

  • Meer inzicht in wat je kunt loslaten om mentaal sterker te worden.
  • Je zult al een eerste gevoel hebben ervaren van hoe het voelt om datgene te laten gaan wat niet langer bij jou past.
  • Meer richting, focus, plezier en ontspanning in jouw leven.
  • Meer verbinding tussen je hoofd, hart en buik.
  • Het ontwikkelen van een stevige aanwezigheid in het hier en nu.

  Hoewel het fijn is als je van paarden houdt, is het zeker geen vereiste. De paarden vormen de toegangspoort; ze helpen ons een deur te openen waardoor een energie ontstaat die lange tijd niet meer heeft gestroomd. Het is vaak het begin van iets nieuws of juist dat ene laagje dat plotseling naar de oppervlakte komt.

  Paardencoaching

  Wil jij dit ervaren, schrijf je dan voor de workshop

   Telefoonnummer

   Niels van Heusden Paardencoach

   Ik ben Niels van Heusden en ik ben niet alleen een gecertificeerd coach, maar ook een gepassioneerde en gecertificeerde paardencoach. Ik geloof in de kracht van samenwerking tussen mens en paard om transformatie en groei mogelijk te maken. Als jouw coach en paardencoach begeleid ik je naar nieuwe inzichten en help ik je jouw volledige potentieel te bereiken.

   astrid te mebel
   astrid te mebel
   2024-05-25
   Heel fijn ,goed en rustig begeleid.in een mooie en rustige omgeving met lieve paarden. We hebben er veel aan gehad. Het was een waardevolle ervaring.
   Angélique de Vogel
   Angélique de Vogel
   2024-05-20
   Wat een mooie ervaring! In alle rust, in een prachtige omgeving, gespiegeld worden door een paard. Niet helemaal wetende wat het nu exact inhield ‘paardencoaching’, heb ik mij opgegeven, want ja, ik ben geïnteresseerd in coaching èn van jongs af aan al gek op paarden. Ik vond het heel bijzonder om mee te maken en heb mooie inzichten gekregen. Niels laat je, samen met zijn paarden, zien waar je spanning ervaart en kan snel tot de kern van deze spanning komen. Een heel bijzondere ervaring, ik kan het iedereen aanraden!
   Mirjam
   Mirjam
   2024-05-20
   Zonder enige kennis van paardencoaching kon ik deelnemen aan de workshop van Niels. Ik ben verkocht. Wat een fijne coach en hoe hij het gedrag "vertaald", ik ben enorm onder de indruk. Dankjewel Niels en Dublin! Hopelijk tot ziens.
   miranda Hoff
   miranda Hoff
   2024-05-19
   Het was een gezellige, indrukwekkende en leerzame workshop. Bijzonder om te ervaren hoe de pony's reageren op de medecursisten. Dank je wel Niels!
   Henriëtte Bussing
   Henriëtte Bussing
   2024-05-18
   Wat een bijzondere workshop heb ik mogen ervaren! Een prachtige, rustgevende plek en Niels, een fijne rustige coach. Ik vond het erg mooi om te ervaren wat het paard Bailey liet zien en hoe dit door Niels werd vertaald. Een bijzondere maar ook emotionele ervaring! Bailey en Niels bedankt!
   Nicole Aarnink
   Nicole Aarnink
   2024-05-18
   Een bijzondere ervaring. Mooi hoe het paard bij iedereen weer anders reageert. Het maakt meer bij los dan dat je van tevoren verwacht. De paarden zorgen ervoor dat je jezelf openstelt naar hun maar,ook naar jezelf.
   Ellen Klaassen
   Ellen Klaassen
   2024-04-19
   Voor mij was paardencoaching een beetje uit mijn comfortzone omdat ik niet echt iets met paarden heb. Maar het was erg verrassend. Het is bijzonder hoe het paard spiegelt wat er op dat moment speelt in je leven. Daarbij stelt Niels de juiste vragen die je aan het denken en voelen zetten wat zorgt voor diepgang. Niels is een prettige, rustige coach, die goed luistert en waarbij ik me snel op mijn gemak voelde. De coachsessies leverde inzichten op en het fijne is dat je beter bij je gevoel kunt komen. Al met al een aanrader! Probeer en ervaar het zelf!
   Marielle Bremer
   Marielle Bremer
   2024-03-24
   Prachtige locatie en heel goed verzorgt wbt eten en drinken. Ik wilde graag een keer een coachingsessie met paarden ervaren. Wat ik mooi vind is dat de paarden heel puur reageren. Daar zit geen filter op en zo heb ik een mooi inzicht gekregen.
   Monique van Amerongen
   Monique van Amerongen
   2024-02-28
   Ik heb ontzettend veel geleerd van de paarden en van Niels. Niels kan ontzettend goed vertalen wat hij ziet bij de paarden. Heel herkenbaar wat paard laat zien en wat dat betekend voor mij. Niels ik makkelijk in de omgang ik voelde me zeer op mijn gemak. Omgeving waar het plaats vind is heerlijk rustig en je kunt zien dat er goed op de paarden word gepast. Mijn complimenten
   nathalie van workum
   nathalie van workum
   2024-02-11
   Hele fijne workshop in rustige mooie omgeving. Niels is prettig in contact en omgang. Mooie ervaring wat paarden helpend kunnen zijn. Wauw. Echt de moeite waard om op deze wijze inzichten te krijgen

   De praktijk

   De praktijk bevindt zich net buiten Varsseveld. Ik ontvang  mijn cliënten in een landelijk gelegen, stijlvolle verbouwde boerderij .

   Locatie

   Paardencoaching Achterhoek
   Veenweg 23
   7055 BP Heelweg

   Contact

   06 – 27 323 990
   niels@paardencoaching-achterhoek.nl

   Wil jij dit ervaren, schrijf je dan voor de workshop

    Telefoonnummer