Workshop paardencoaching

Workshop paardencoaching I Loslaten wat jouw niet meer dient

Maak van 2024 jouw jaar van doorbraken! Ontdek tijdens onze paardencoaching workshop hoe jij niet alleen je goede voornemens formuleert, maar ook echt realiseert. Duik in een transformerende ervaring en zet de eerste stappen naar een betere versie van jezelf. Doe mee en laat het komende jaar het begin zijn van jouw succesverhaal!

Ontdek de kracht van paardencoaching en leer hoe je negatieve patronen kunt doorbreken, zodat je klaar bent voor een nieuw begin. Laat de winterperiode jouw startpunt zijn voor persoonlijke groei en ontwikkeling!

Net zoals de herfst het seizoen is van loslaten, symboliseert de winter ook een tijd van reflectie en innerlijke transformatie. Terwijl de sneeuwvlokken vallen, nodigt het je uit om na te denken over wat je mag loslaten en welke aspecten van je leven je niet langer dienen. Door los te laten, maak je ruimte voor nieuwe mogelijkheden en kansen in het nieuwe jaar.

Doe mee met onze winter workshop paardencoaching en creëer een betekenisvolle en impactvolle start van het nieuwe jaar!

Paardencoaching Achterhoek

Paardencoaching workshop

Ben je op zoek naar persoonlijke groei en zelfontdekking? Ervaar je mentale druk en voel je de behoefte om aan jezelf te werken, maar weet je niet precies waar dit vandaan komt? Maak dan kennis met de unieke aanpak van paardencoaching bij Paardencoaching Achterhoek.

Bij Paardencoaching Achterhoek gebruiken we paarden als unieke spiegels om jouw innerlijke processen bloot te leggen. Tijdens onze workshops omarmen we de kracht van de winter en leren we los te laten wat ons niet langer dient.

Wat onze aanpak onderscheidt, is dat we de signalen van de paarden vertalen naar jou. Als paardencoach observeer ik hoe de paarden reageren op jouw energie en reflecteer ik deze signalen naar jou. Op deze manier ontdek je wat het paard bij jou teweegbrengt en fungeren de paarden als een reflectie van jouw innerlijke wereld. Dit bewustzijn kan je helpen om mentale blokkades los te laten en innerlijke rust en balans te vinden.

Paardencoaching Achterhoek
Workshop paardencoaching
Paardencoaching

Inhoud van de workshop paardencoaching

Ontdek tijdens onze workshop een hartelijk welkom in onze prachtig gerenoveerde boerderij. Onder het genot van een warm drankje en wat lekkers maken we kennis en bespreek je met ons jouw persoonlijke intentie voor de workshop. Daarna nemen we je mee naar buiten, waar de paarden in de wei of rijbak op je wachten. Elke deelnemer maakt persoonlijk kennis met een paard en ervaart een unieke paardencoachsessie. Gedurende dit proces begeleid ik je, met de nadruk op veiligheid, vertrouwen en rust.

 

Onze workshop wordt gehouden in onze sfeervolle praktijk in Heelweg, net buiten Varsseveld in het betoverende landschap van de Achterhoek. Hier worden we omringd door serene natuur, uitgestrekte weilanden en een oase van rust en privacy.

De workshop duurt in totaal 3,5 uur, van 10:00 tot 13:30, en de investering bedraagt €125,- per persoon. We streven naar een beperkte groepsgrootte van maximaal 6 deelnemers, zodat iedereen persoonlijke aandacht krijgt.

 

Wil je graag deelnemen aan onze workshop? Meld je dan aan via het contactformulier onderaan deze pagina. Volg ons ook op Instagram en Facebook voor meer informatie en updates over onze workshops.

We kijken ernaar uit om jou te verwelkomen bij Paardencoaching Achterhoek. Samen gaan we de winter omarmen en transformeren.

De workshop paardencoaching brengt jou

 • Krijg dieper inzicht in het loslaten van wat je mentaal sterker maakt.
 • Je hebt ongetwijfeld al een eerste gevoel ervaren van hoe bevrijdend het is om datgene los te laten wat niet langer bij jou hoort.
 • Ervaar meer richting, focus, vreugde en ontspanning in jouw dagelijks leven.
 • Bereik een diepere verbinding tussen je gedachten, gevoelens en intuïtie.
 • Leer hoe je een krachtige aanwezigheid in het huidige moment kunt ontwikkelen.

Hoewel het een verrijking kan zijn als je affiniteit hebt met paarden, is het absoluut geen vereiste. De paarden fungeren als onze gids en bieden ons de mogelijkheid om een poort te openen naar een energie die lange tijd niet heeft kunnen stromen. Dit kan het startpunt zijn van iets vernieuwends of zelfs de onthulling van verborgen lagen.

re integratie Paardencoaching Achterhoek

Wil jij dit ervaren, schrijf je dan voor de workshop op een van onderstaande data

  Telefoonnummer

  Locatie

  Veenweg 23
  7055 BP Heelweg

  Contact

  06 – 27 323 990
  niels@paardencoaching-achterhoek.nl

  Niels van Heusden

  Ik ben Niels van Heusden en ik ben niet alleen een gecertificeerd coach, maar ook een gepassioneerde en gecertificeerde paardencoach. Ik geloof in de kracht van samenwerking tussen mens en paard om transformatie en groei mogelijk te maken. Als jouw coach en paardencoach begeleid ik je naar nieuwe inzichten en help ik je jouw volledige potentieel te bereiken.

  De praktijk

  De praktijk bevindt zich net buiten Varsseveld. Ik ontvang  mijn cliënten in een landelijk gelegen, stijlvolle verbouwde boerderij .