Workshop paardencoaching

Workshop paardencoaching

Ontdek de kracht van paardencoaching en zet de eerste stap naar persoonlijke groei en ontwikkeling!

 

Welkom bij onze workshop paardencoaching, een unieke ervaring ontworpen om je te begeleiden bij het verkennen van je innerlijke kracht en het ontwikkelen van nieuwe inzichten. Ongeacht het moment in je leven, biedt deze workshop een waardevolle gelegenheid om in contact te komen met jezelf en te werken aan positieve veranderingen.

Ontdek hoe je negatieve patronen kunt doorbreken en ruimte kunt creëren voor groei. In mijn workshops ligt de focus op het versterken van zelfbewustzijn, het opbouwen van vertrouwen en het vinden van balans. Samen met mij, jouw deskundige paardencoach, ga je op een reis van zelfontdekking, waarbij de interactie met paarden als krachtige bondgenoten fungeert.

Of je nu specifieke uitdagingen wilt aanpakken, persoonlijke doelen wilt bereiken, of gewoon behoefte hebt aan een moment van reflectie, mijn paardencoaching biedt een unieke en effectieve benadering. Sta open voor de mogelijkheden, ontdek jouw innerlijke kracht en creëer een betekenisvolle verandering in je leven.

Doe mee en ervaar de transformerende reis van paardencoaching voor een meer vervullend en gebalanceerd leven!

Niels van Heusden

Ik ben Niels van Heusden en ik ben niet alleen een gecertificeerd coach, maar ook een gepassioneerde en gecertificeerde paardencoach. Ik geloof in de kracht van samenwerking tussen mens en paard om transformatie en groei mogelijk te maken. Als jouw coach en paardencoach begeleid ik je naar nieuwe inzichten en help ik je jouw volledige potentieel te bereiken.

Paardencoaching

Ben je op zoek naar mogelijkheden voor persoonlijke groei en zelfontdekking? Ervaar je druk in je leven en voel je de behoefte om aan jezelf te werken, maar weet je niet precies waar te beginnen? Ontdek dan de unieke benadering van paardencoaching bij Paardencoaching Achterhoek.

Bij Paardencoaching Achterhoek maken we gebruik van paarden als bijzondere spiegels om inzicht te krijgen in jouw innerlijke processen. Tijdens onze workshops omarmen we niet alleen de kracht van het moment, maar bieden we ook tools om los te laten wat je niet langer dient.

Wat onze aanpak onderscheidt, is het vermogen om de signalen van de paarden te vertalen naar jouw persoonlijke situatie. Als jouw paardencoach observeer ik hoe het paard reageert op jouw energie en vertaal ik deze reacties naar jou. Op deze manier ontdek je wat het paard in jou teweegbrengt, waarbij het paard dient als een spiegel van jouw innerlijke wereld. Dit bewustzijn kan je ondersteunen bij het loslaten van mentale blokkades en het vinden van innerlijke rust en balans.

Paardencoaching Achterhoek

Inhoud van de workshop paardencoaching

Ontdek tijdens mijn workshop een hartelijk welkom in mijn prachtig gerenoveerde boerderij. Onder het genot van een warm drankje en wat lekkers maken we kennis en bespreek je met mij jouw persoonlijke intentie voor de workshop. Daarna neem ik je mee naar buiten, waar de paarden in de wei of rijbak op je wachten. Elke deelnemer maakt persoonlijk kennis met een paard en ervaart een unieke paardencoachsessie. Gedurende dit proces begeleid ik je, met de nadruk op veiligheid, vertrouwen en rust.

Mijn workshops vinden plaats in mijn sfeervolle praktijk in Heelweg, net buiten Varsseveld, te midden van het betoverende landschap van de Achterhoek. Hier omringen we ons met serene natuur, uitgestrekte weilanden en een oase van rust en privacy.

De workshops hebben een duur van 3,5 uur, en de investering bedraagt €125,- per persoon. Ik streef naar een beperkte groepsgrootte van maximaal 6 personen, zodat iedere deelnemer persoonlijke aandacht krijgt.

Wil je graag deelnemen aan mijn workshop? Meld je dan aan via het contactformulier onderaan deze pagina. Volg mij ook op Instagram en Facebook voor meer informatie en updates over mijn workshops.

Ik zie ernaar uit om jou te verwelkomen bij Paardencoaching Achterhoek en samen een unieke ervaring te delen.

De workshop paardencoaching brengt jou

 1. Ontdek diepgaand inzicht in het proces van innerlijke groei en versterk je mentale veerkracht.
 2. Ervaar de bevrijdende kracht van innerlijke transformatie, waardoor je meer richting, focus, vreugde en ontspanning in je dagelijks leven kunt ervaren.
 3. Ontwikkel een diepere verbinding tussen je gedachten, gevoelens en intuïtie, en leer hoe je een krachtige aanwezigheid in het huidige moment kunt cultiveren.
 4. Versterk je mentale veerkracht door bewust te worden van de krachtige impact van innerlijke transformatie en het omarmen van het hier en nu.
 5. Leer praktische technieken en inzichten om een vernieuwende reis naar zelfontdekking te starten, ongeacht je ervaring met paarden.

Hoewel het een verrijking kan zijn indien je affiniteit hebt met paarden, is het geen noodzakelijke voorwaarde. De paarden spelen een leidende rol en bieden de kans om toegang te krijgen tot een energie die lange tijd niet heeft kunnen stromen. Dit vormt mogelijk het begin van vernieuwende inzichten of zelfs de onthulling van verborgen aspecten.

Niels van Heusden Paardencoaching Achterhoek
Monique van Amerongen
Monique van Amerongen
2024-02-28
Ik heb ontzettend veel geleerd van de paarden en van Niels. Niels kan ontzettend goed vertalen wat hij ziet bij de paarden. Heel herkenbaar wat paard laat zien en wat dat betekend voor mij. Niels ik makkelijk in de omgang ik voelde me zeer op mijn gemak. Omgeving waar het plaats vind is heerlijk rustig en je kunt zien dat er goed op de paarden word gepast. Mijn complimenten
nathalie van workum
nathalie van workum
2024-02-11
Hele fijne workshop in rustige mooie omgeving. Niels is prettig in contact en omgang. Mooie ervaring wat paarden helpend kunnen zijn. Wauw. Echt de moeite waard om op deze wijze inzichten te krijgen
Familie Blonk
Familie Blonk
2024-02-03
Het was in alle opzichten een prachtige dag. De paardencoaching bevestigde mij in wat is al wist maar nog niet voelde. Nu wel, hierdoor kan ik weer een stukje verder op mijn eigen, nieuwe pad. Niels, bedankt voor de bijzondere ervaring, je gastvrijheid en de mooie inzichten!
Tamara van der Hek
Tamara van der Hek
2024-01-29
Afgelopen zaterdag een workshop bij Niels mogen volgen. Mooi om te zien hoe de paarden je spiegelen. Maar ook hoe zij je geven wat je nodig hebt, als het je lukt om "los te laten" en bij jezelf te blijven.
May Kristin Voie van der Toorn
May Kristin Voie van der Toorn
2024-01-28
Fijne, duidelijke uitleg altijd vooraf. De manier hoe hij het doet, voelt gewoon heel erg fijn. Het is zeker een aanrader!
Do Do
Do Do
2024-01-15
Niels is 1 van de vriendelijkste mensen die ik in 2023 heb leren kennen, met heel veel inlevingsvermogen, interesse en geduld! Mijn sessies hebben mij veel geleerd over mijzelf. Ik heb mijzelf opnieuw leren kennen en ik kan niet wachten om mij leven te gaan lijden met mijn nieuwe, leuke, vrolijke en gelukkige IK. Zit je klem? Twijfel niet! Ga die coaching sessies aan met Niels en zijn prachtige en lieve paarden! Een ervaring die ik iedereen aanraad en gun! Dankjewel lieve Niels en de paarden 🙏
Chantal
Chantal
2023-12-23
Zeer leuke, maar vooral mooie en prettige ervaring, waarbij ik veel inzicht heb gekregen door "de spiegel" die pony Ilse me voorhield. Niels heeft ervaring in en passie voor zijn vak en neemt de tijd voor je. Echte aanrader om eens een workshop te volgen!
Sabina
Sabina
2023-11-15
Ontzettend blij met Niels en zijn lieve paard. Door hun kwam ik weer verder waarbij ik vastliep, Door de fijne coaching en het paard wat mij spiegelde besefte ik direct dat alles werd bevestigd. Meer dan 5 sterren waard, maar dat lukt niet met Google.
Brigitte Wonnink
Brigitte Wonnink
2023-11-15
Workshop loslaten gehad. Niels en Bailey fijne coaching gehad. Locatie en catering helemaal top. Het was gelukkig droog zonnetje scheen maar gure wind. Maar met een fleece dekentje maakt het toch iets aangename. Nu stof tot nadenken, wat Bailey mij heeft laten zien. Ik kom zeker een x terug.
Renske
Renske
2023-10-30
Ik heb de Herfst workshop 'Loslaten wat jou niet meer dient' gevolgd. Er hing een fijne sfeer in een klein groepje van 6 mensen. Vaak heb ik weinig vertrouwen in mannen, maar Niels gaf mij een goed gevoel. Hij kan op een rustige en duidelijke manier vertalen wat het paard laat zien om vervolgens samen uit te zoeken wat er wordt bedoeld. Ik was positief verrast door wat er uitkwam en hoop hiermee aan de slag te kunnen. Ik denk dat eigenlijk iedereen wel baat zou kunnen hebben bij paardencoaching. Niels bedankt en wellicht tot ziens!

Wil jij dit ervaren, schrijf je dan in voor de workshop op een van onderstaande data

  Telefoonnummer

  Locatie

  Veenweg 23
  7055 BP Heelweg

  Contact

  06 – 27 323 990
  niels@paardencoaching-achterhoek.nl

  De praktijk

  De praktijk bevindt zich net buiten Varsseveld. Ik ontvang  mijn cliënten in een landelijk gelegen, stijlvolle verbouwde boerderij .

  Praktijkruimte Paardencoaching Achterhoek binnen ruimte
  re integratie Paardencoaching Achterhoek
  Paardencoaching Achterhoek
  Paardencoaching